Header tikkie erbij

Met "gezonde spieren" kun je meer, dan alleen sporten!!!

Met "gezonde spieren" kun je meer, dan alleen sporten!!!Nieuws

 • Programma Spinningmarathon 8 november 2015
  Programma Spinningmarathon 8 november 2015

  Het programma voor de spinningmarathon 8 november a.s. is ingevuld. Wederom verzorgen onze lokale instructeurs afgewisseld met (internationaal) bekende namen het fantastische spinning spektakel. Lees meer >

 • Smoothie Workshop
  Smoothie Workshop

  OOK GEZONDE EN VERANTWOORDE SMOOTHIES MAKEN? DAT KAN! Op 24 september in Sportcentrum de Schaapskooi. Lees meer >

 • Bingo avond Tikkieerbij
  Bingo avond Tikkieerbij

  Zaterdag 10 oktober a.s. houden we voor de vierde maal een bingo avond voor het goede doel. Lees meer >

 • Goede doelen 2015
  Goede doelen 2015

  De goede doelen voor 2015 zijn onlangs door Stichting Tikkieerbij vastgesteld. De Hart- en Vaatgroep en de Klup Overbetuwe zijn de doelen waarvoor wij ons dit jaar inzetten. Lees meer >

 • Nieuw: TikkieFIT
  Nieuw: TikkieFIT

  NIEUW OP ZATERDAGAVOND: TikkieFit Op zaterdag 7 november wordt van 19.00 uur tot 20.30 uur in de grote hal van de Schaapskooi, een spectaculaire show met een total body workout voor zowel mannen als vrouwen gegeven. Lees meer >

Onze sponsors


Wielerkleding Tikkieerbij

Tikkieerbij biedt u dit jaar exclusieve wielerkleding van het merk Bioracer aan!

Wanneer u een eenmalig donatie doet aan Stichting Tikkieeerbij van € 95,- kunnen wij u een kledingset opsturen zoals op de foto afgebeeld.
De set bestaat standaard uit een wielerbroek met bretels en een wielershirt met korte mouwen.

In onderstaand formulier kunt u uw gegevens invullen en kunt u aangeven welke maat u wenst. Tevens vindt u een maattabel zoals deze door Bioracer wordt gehanteerd.
Stichting Tikkieerbij zal een aantal dagen per jaar paskleding tot haar beschikking hebben waarop u de kleding kunt komen passen.

 

Pasdata 

Tijdens de spinningmarathon op 8 november a.s. zal er paskleding aanwezig zijn.

Bij voldoende belangstelling kunnen er meerdere pasdata aangeboden worden. Indien u interesse heeft in een wielerkledingset kunt u een mailtje sturen zodat wij (bij voldoende interesse) een pasmoment kunnen vaststellen.

 

De kleding kan niet worden geruild of geretourneerd.
De kleding wordt besteld nadat uw donatie is ontvangen en zal in een verzamelbestelling geplaats worden. Voor het ophalen van de kleding zenden wij u een email waar en wanneer dit plaats zal vinden. Wanneer u de kleding toegezonden wenst te krijgen, zijn de verzendkosten voor rekening van de besteller.
Met de donatie aan Stichting Tikkieerbij gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Indien u meerdere kledingsets of afwijkende kleding (shirt met lange mouw of broek zonder bretels) wenst, verzoeken wij u contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsdonatie.

Wanneer u met uw bedrijf zich samen met Stichting Tikkieerbij wil presenteren in exclusieve wielerkleding en uw bedrijfslogo ook prominent aanwezig op het tenue, verzoeken wij u contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Maattabel:

Wij zullen zsm een maattabel plaatsen om u een indruk te geven van de maten maar wij adviseren u om gebruik te maken van de pasmomenten.

Niet alle gegevens zijn correct ingevuld.